Coneix els candidats al Premi Ciutat de Calella 2019

Des de demà i fins a l’11 d’abril podràs votar -tant en categoria individual com d’entitat- per escollir els guanyadors del Premi Ciutat de Calella. El guardó reconeix aquelles persones o entitats que contribueixen a fomentar la convivència, la llibertat o la igualtat.

Les candidates individuals que opten a endur-se el Premi Ciutat de Calella són Adela Castellà, presidenta de l’Associació de Pubillatge; Meritxell Botey, fundadora de Teatre al Detall; i, Pere Puig, creador i cap de la Unitat Funcional de Patologia de la Mama.

Les nominades en la categoria d’entitats són els Amics del Parc Dalmau, que es dediquen a la conservació i neteja de la part forestal del Parc Dalmau; Calella-Marxa, que fomenten la pràctica de l’esport per a tothom; l’Escola Pia, que va obrir les seves portes fa 200 anys; i els Udols de Foc, que tenen l’objectiu de recuperar festes de la cultura popular antiga i la creació de festes noves.

Les votacions es poden fer de dilluns a divendres de 9 a 14h a l’Oficina d’Atenció Ciutadana; de 16 a 20.30h a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça i, de 20.30 a 21.00h a l’Ajuntament. Dissabte 30 de març i 6 d’abril al Mercat Municipal, dimarts 2 d’abril al Teatre Orfeó Calellenc, dijous 4 d’abril al Casal l’amistat, dimarts 9 d’abril a Matas i Rodés i, dijous 11 d’abril a la plaça de l’Església.

La sisena edició de la gala de lliurament del Premi Ciutat de Calella se celebrarà dimecres 1 de maig.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *