El Calella Film Festival es posposa a l’octubre

E.T. protagonitza el cartell de la cinquena edició del CFF, dedicat al cinema dels anys 80

La paràlisi de tota activitat cultural com a conseqüència de la crisi del coronavirus ha obligat a la comissió organitzadora a buscar noves dates per a la cinquena edició del Calella Film Festival, previst pel pròxim mes de maig. En declaracions a Ràdio Calella TV, Albert Guinart, el seu responsable, ha anunciat que el certamen es trasllada a l’octubre i que coincidirà amb la celebració de les dues proves IRONMAN a Calella.

Guinart ha explicat que el festival de cinema low cost s’ha hagut de moure pel tancament forçat de totes les sales d’exhibició i la prohibició de celebrar esdeveniments amb certa concurrència. De fet, van ser de les primeres mesures per frenar la propagació del coronavirus.

El responsable de la comissió organitzadora ha confirmat les noves dates i ha dit que es treballa per ajustar la programació als visitants que hi haurà a Calella.

Mirant disponibilitats de la Sala Mozart i una setmana interessant, vam decidir-nos per la setmana del 2 al 10 d’octubre. Coincideix amb l’IRONMAN, és una setmana que ens visita molta gent a Calella, amb estada llarga, i hem pensat fer alguna programació en VO que pugui agradar al públic que serà aquí.

Entre d’altres, Guinart ha apuntat la possibilitat de projectar cintes de temàtica esportiva i en espais cèntrics i a l’aire lliure, com pot ser la Plaça de l’Ajuntament.

Confia que el pitjor de la pandèmia ja haurà passat i que el certamen es podrà celebrar amb normalitat.

Pensem que passat l’estiu, pel que diuen els que en saben, el tema estarà més tranquil. PAssar d’aquesta setmana ja ens anàvem al desembre, massa tard, i abans també era complicat.

El Calella Film Festival arribarà aquest any a la seva cinquena edició homenatjant el cinema dels anys 80. Un dels personatges de ficció que va marcar l’època i que ha passat a la història és E.T., el protagonista del mític film dirigit per Steven Spielberg l’any 1982. Aquest entranyable extraterrestre protagonitza el cartell del certamen calellenc dedicat al low cost, a les produccions de baix pressupost.

Com a novetat, aquest any els guanyadors rebran un trofeu de bronze que recrea la figura de la Llopa. S’ha encarregat al mateix escultor que va fer la peça que hi ha a la Riera Capaspre.

Hem parlat amb el mateix escultor que va fer la Llopa de la Riera Capaspre. Ens farà una figura de bronze que serà el trofeu que entregarà el Festival.

La Llopa de Bronze serà el trofeu que determinarà, a partir d’aquesta pròxima cinquena edició, el palmarès del Calella Film Festival, que espera arribar a la xifra de 150 cintes participants. El jurat està en ple procés de visualització de totes les que s’han rebut fins al moment.

A continuació pots escoltar l’entrevista a Albert Guinart, responsable de la comissió organitzadora del Calella Film Festival:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *