Operatiu policial contra l’ocupació delinqüencial

Imatge d'arxiu

Aquest matí s’ha realitzat un operatiu policial contra l’ocupació delinqüencial que està vivint el municipi. Els cossos de la Policia Local, Mossos d’Esquadra i Policia Nacional, han executat aquesta actuació per identificar i controlar diverses persones relacionades amb diferents incidents que s’han viscut a la ciutat els darrers mesos. El resultat de l’operació s’ha saldat amb 12 persones identificades i 2 d’aquestes traslladades a les dependències de la Policia Nacional per qüestions relacionades amb estrangeria. No hi ha hagut cap detenció.

L’Ajuntament de Calella ha estat qui ha iniciat aquest operatiu policial per lluitar contra la violència i l’ocupació que s’està vivint al municipi. L’actuació s’ha fet a cinc immobles situats als carrers Sant Jaume, Balmes, Jovara, Puig de Popa i Montnegre, i segons el regidor de seguretat Soufian Laroussi, ha servit per tenir controlades aquestes persones conflictives.

Ja sabem exactament qui viu en aquests immobles, l’historial que té cadascú i els tenim una mica més controlats. Són persones que han estat implicades en alguns incidents els darrers mesos i, per tant, eren persones que ja les tenien identificades la nostra policia, però amb aquest operatiu hem pogut controlar-los encara més, ja sabem qui són i quins antecedents tenen.

Laroussi reconeix que Calella està patint problemes en matèria de seguretat com són les ocupacions delinqüencials i la multireincidència. Amb operatius com aquests, diu, el consistori està fent tot el que està a les seves mans per poder fer de Calella una ciutat més segura.

Com a equip de govern estem molt compromesos amb la seguretat i Calella no la podem copsar d’una altra manera que no sigui una ciutat segura i amable. En aquest sentit, estem posant tots els esforços possibles per poder combatre aquestes ocupacions delinqüencials i combatre la multireincidència. Des de l’Ajuntament de Calella i la Policia Local s’està fent tot el possible al respecte.

A hores d’ara el consistori està pendent de la investigació que estan portant els Mossos d’Esquadra, per poder desallotjar els immobles. Amb tot, recorda Laroussi, que no entra dins de les competències de l’Ajuntament i que és un tema judicial.

Ara mateix són els Mossos d’Esquadra que estan portant la investigació, dependrà de cada individu i l’historial que tinguin. Almenys ja els tenim identificats i estem a l’espera de poder desallotjar els immobles, però tots sabem que és un tema judicial i com a Ajuntament tenim poc marge per poder actuar. En aquest sentit, demanem que hi hagi agilitat en aquests casos.

El regidor de seguretat s’ha mostrat content amb el resultat d’aquest operatiu policial. A més, ha deixat la porta oberta a recórrer més a aquests tipus d’actuacions.

El dispositiu ha acabat amb la identificació de 12 persones i amb el trasllat de 2 a les dependències de la Policia Nacional per qüestions relacionades amb estrangeria.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *