El calellenc Lluís Valls presenta la seva primera novel·la a la biblioteca

El calellenc Lluís Valls presenta avui a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça la seva primera novel·la. Porta per títol “Estiu DLF” i és una història sobre els estius al poble de la família, l’adolescència i el descobriment d’un món nou. El viatge iniciàtic del Víctor on al poble del seu avi matern viurà experiències inoblidables.

Lluís Valls té 51 anys i ara acaba de publicar la seva primera novel·la. És llicenciat en economia i professor de matemàtiques a secundària a La Garriga, però les ganes d’explicar històries el van portar a decidir formar-se com a escriptor. Ara torna a Calella per presentar la seva primera novel·la, “Estiu DLF”.

Tenim un jove que està a punt de fer 16 anys. La família té una casa en un poble petit de Sòria i li proposen anar-hi a passar l’estiu. No va gaire convençut però va per fugir del que viu a Barcelona. Allà es troba que comença a conèixer gent, en circumstàncies completament diferents de les que viu a Barcelona i comença a fer coses, que a casa seva no faria, i tindran conseqüències.

Estiu DLF és el descobriment d’un món nou, un viatge iniciàtic en què l’obstinació per reivindicar-se, per descobrir l’amor i el sexe, empeny el protagonista a enfrontar-se amb les conseqüències dels seus actes, a patir l’aflicció de la culpa i a refer els llaços amb la seva família.

La presentació es farà aquesta tarda a la biblioteca i anirà a càrrec del filòleg i director de la Fundació Coromines, Josep Ferrer.

Ell farà una introducció de la novel·la, explicarà els elements simbòlics, de l’ús de la llengua, el narrador… I a partir d’aquí em passarà la paraula a mi, on desgranaré una mica el procés d’escriptura, que em va dur a escriure-la… Però el que més m’agrada és que la gent em pregunti i que hi hagi una interacció amb el públic.

L’acte l’organitza la llibreria La Llopa en col·laboració amb la Biblioteca de Can Salvador de la plaça i tindrà lloc aquesta tarda a les 19 h. Es podran comprar exemplar allà mateix que seran signats per l’autor.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.