El calellenc Lluís Valls presenta la seva primera novel·la a la biblioteca

valls estiu 20230303

El calellenc Lluís Valls presenta avui a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça la seva primera novel·la. Porta per títol “Estiu DLF” i és una història sobre els estius al poble de la família, l’adolescència i el descobriment d’un món nou. El viatge iniciàtic del Víctor on al poble del seu avi matern viurà experiències inoblidables.

Lluís Valls té 51 anys i ara acaba de publicar la seva primera novel·la. És llicenciat en economia i professor de matemàtiques a secundària a La Garriga, però les ganes d’explicar històries el van portar a decidir formar-se com a escriptor. Ara torna a Calella per presentar la seva primera novel·la, “Estiu DLF”.

Tenim un jove que està a punt de fer 16 anys. La família té una casa en un poble petit de Sòria i li proposen anar-hi a passar l’estiu. No va gaire convençut però va per fugir del que viu a Barcelona. Allà es troba que comença a conèixer gent, en circumstàncies completament diferents de les que viu a Barcelona i comença a fer coses, que a casa seva no faria, i tindran conseqüències.

Estiu DLF és el descobriment d’un món nou, un viatge iniciàtic en què l’obstinació per reivindicar-se, per descobrir l’amor i el sexe, empeny el protagonista a enfrontar-se amb les conseqüències dels seus actes, a patir l’aflicció de la culpa i a refer els llaços amb la seva família.

La presentació es farà aquesta tarda a la biblioteca i anirà a càrrec del filòleg i director de la Fundació Coromines, Josep Ferrer.

Ell farà una introducció de la novel·la, explicarà els elements simbòlics, de l’ús de la llengua, el narrador… I a partir d’aquí em passarà la paraula a mi, on desgranaré una mica el procés d’escriptura, que em va dur a escriure-la… Però el que més m’agrada és que la gent em pregunti i que hi hagi una interacció amb el públic.

L’acte l’organitza la llibreria La Llopa en col·laboració amb la Biblioteca de Can Salvador de la plaça i tindrà lloc aquesta tarda a les 19 h. Es podran comprar exemplar allà mateix que seran signats per l’autor.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *