El Carrilet tornarà a oferir el servei de menjador

Les famílies de l’escola bressol municipal El Carrilet podran accedir al servei de menjador amb monitoratge a partir d’aquest divendres, 1 d’octubre. El curs passat es va deixar d’oferir per motius de seguretat sanitària i ara es recupera valorant la seva funció per tal garantir la conciliació de la vida familiar i laboral. Pel moment, només l’han sol·licitat tres famílies.

La tinent d’Alcaldia d’Educació, Montserrat Mateu, ha indicat que el servei de menjador amb monitoratge de la llar d’infants municipal sempre s’ha mogut en unes xifres relativament baixes. De forma fixe, aquest curs s’oferirà a 3 de les 107 famílies que porten els nens i nenes a El Carrilet.

La demanda sempre ha estat molt minsa. Teníem una mitjana de de 5 o 6 infants fixes, encara que també cal contemplar les demandes esporàdiques, d’un sol dia, que també n’hi ha.

Amb tot, Mateu ha posat de manifest el compromís de l’Ajuntament de recuperar el servei perquè facilita a les famílies compaginar l’atenció dels seus fills amb els horaris de feina.

Encara que només siguin tres famílies s’ha d’oferir el servei per conciliar la vida familiar i laboral.

Amb caràcter general, l’horari del centre d’educació de 0 a 3 anys calellenc és de les vuit del matí a la una del migdia i de tres a sis de la tarda. Per tant, el servei de menjador cobreix les dues hores del migdia, amb l’acompanyament d’un monitor. Tots els menús estan supervisats per un nutricionista per garantir que se segueix una dieta rica i equilibrada.

La dieta està supervisada per la direcció de l’escola bressol i també per dietista, a més de consensuada amb qui prepara els menjars. Els menús es revisen setmanalment.

L’Ajuntament de Calella ha fet una contractació menor del servei, que es posa en marxa aquest divendres, després que quedessin desertes dues licitacions públiques.

Vam fer una primera licitació el 9 de juny, que va quedar deserta el 14 de juliol. En vam fer una segona el 21 de juliol, que va quedar deserta el 9 de setembre. Hem buscat i trobat una altra solució per tirar endavant el servei a partir de l’1 d’octubre (…) Fem una contractació menor amb una empresa de Calella perquè serveixi els àpats.

Com a novetat d’aquest curs a l’escola bressol municipal El Carrilet, s’ha preparat una plataforma de gestió online per millorar la comunicació de l’equip de professionals del centre amb les famílies usuàries.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.