El CB Calella obre portes perquè nens i nenes d’entre 5 i 7 anys provin l’esport

I si els agrada, s’inscriguin a l’escola de bàsquet que ja està en marxa. Les sessions de prova adreçades a nens i nenes nascuts els anys 2011, 2012 i 2013 s’allargaran dues setmanes, cada dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 17.30h. Per assistir-hi només cal presentar-se al Pavelló Municipal d’Esports del Parc Dalmau. Paco Garcia, coordinador esportiu del CB Calella, va dir ahir al programa La Banqueta que les sessions són flexibles i permeten introduir-se a l’esport, familiaritzar-se amb la pista i la pilota.

Les sessions duraran una hora i es fan tres dies a la setmana. S’han planificat perquè siguin amenes i els nens i nenes puguin estar tota l’estona en contacte amb la pista i la pilota, i facin les primeres encistellades. El coordinador esportiu del CB Calella, Paco Garcia, ha comentat que es busca una adaptació progressiva.

Pretenem que els nens s’acostin i coneguin el nostre esport, de manera progressiva, garantint una adaptació total de manera que els pares estan a les graderies o fins i tot poden baixar a la pista. Hi ha nens que venen i s’estan 20 minuts, i no tornen fins la setmana; d’altres que s’emocionen i fan la sessió sencera; d’altres volen els pares a prop. És una mica flexible i en funció de les necessitats de cadascú.

Participar a les sessions de prova és gratuït i només cal presentar-se al pavelló a l’hora d’inici. Si l’experiència resulta satisfactòria i motivadora, les famílies podran inscriure el seu fill o filla a l’escola de bàsquet a partir del mes d’octubre.

El nen o nena pot venir i baixar a la pista, portant vambes, i si passades les dues setmanes de prova el jugador i la família ho veuen clar, formalitzaríem la inscripció.

El CB Calella no cobra matrícula per a la seva escola. La quota mensual és de 38 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *