Li han programat la gastroscòpia pel dia abans de complir-se un any d’espera

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El calellenc Miguel Martínez es va sotmetre ahir a la prova diagnòstica que la seva metgessa de capçalera li va prescriure el 18 de setembre del 2017 amb caràcter “preferent”. A mitjans d’agost va denunciar a la ràdio el seu cas, tres setmanes després de presentar una queixa a l’Oficina d’Atenció al Client de l’Hospital Sant Jaume de Calella. No ha arribat a complir l’any d’espera però, tot i així, continua expressant el seu malestar pel tracte rebut per part de l’organisme sanitari.

Miguel Martínez ha comentat a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV que hores d’ara encara no li han respost la queixa que va fer a l’Oficina d’Atenció al Client del centre hospitalari. Considera que aquest no és el tracte que des de l’organisme sanitari s’ha de donar als usuaris.

Ara precisament vaig a l’hospital perquè tinc visita pels ulls i tinc pensat anar a Atenció al Client per donar-li les gràcies -ha dit amb to irònic-, perquè encara estic esperant que em diguin alguna cosa o altre.

Els protocols d’Atenció al Client de l’Hospital responen a les queixes quan es presenten per escrit, però al tractar-se d’una queixa oral no es respon. Malgrat això, Martínez diu que li van insistir en no presentar la queixa per escrit i que deixés el telèfon de contacte que respondrien per telèfon.

Ben diferent és la valoració que fa de l’atenció que va rebre per part del personal sanitari que li va realitzar l’endoscòpia. Per a ells té paraules d’agraïment.

Quan vaig entrar a la sala d’operacions el metge em va preguntar si me n’havien fet abans i li vaig respondre que sí, i que recordava que era molt desagradable. Llavors em va explicar que, si calia i perquè estigués tranquil, m’adormirien; i així ho van fer.

Miguel Martínez, que també participa del moviment de defensa de la sanitat pública i contra les retallades, va explicar que en l’últim any se li havien agreujat les molèsties que pateix a l’aparell digestiu. Fa 30 anys ja el van operar d’una úlcera a l’estómac.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat