El CDR Calella i el CDR Pineda s’uneixen per tallar la N-II

Els membres del Comitè en Defensa de la República -abans del Referèndum- de Calella i de Pineda s’han unit per mobilitzar a centenars de persones i han tallat la N-II en els dos sentits a l’alçada del supermercat Consum. Els manifestants han protestat per l’empresonament del govern Puigdemont i dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural i han reivindicat la República Catalana.

Crida per la democràcia, la taula que agrupa 90 entitats, sindicats, federacions i agrupacions de diversos àmbits, ha convocat una concentració a les 19h de la tarda davant dels ajuntaments per segon dia consecutiu.

A Calella, mig miler de persones s’han acostat a la plaça de l’Ajuntament per demanar l’alliberament dels que consideren presos polítics. Justament “Llibertat presos polítics” és el que es podia llegir al domàs desplegat a la façana del consistori.

IMG-5900

Alguns manifestants han continuat la mobilització tallant un dels carrils de la carretera fins arribar a l’alçada del supermercat Consum, on esperaven els ciutadans que arribaven des de Pineda.

Ràdio Calella TV ha parlat amb la portaveu del CDR de Calella, Imma Zapata, i amb un dels membres del CDR de Pineda, Yasmin Argaz.

Els manifestants han mantingut tallada la N-II uns 45 minuts amb crits de “llibertat presos polítics” i “ni un pas enrere”.

IMG-5896

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *