El CEF Creu Groga no ha deixat de lluitar a la piscina del líder, el Mediterrani

El CEF Creu Groga ha perdut a la complicada piscina del Mediterrani B per 15-5. Tot i que els calellencs han obert el marcador, el primer parcial ha acabat amb un resultat en contra de 4-1. En el segon quart ha seguit la mateixa tònica de joc i a l mitja part el resultat era 7-3.

Els dos darrers quarts s’han fet molt llargs pel nostres. Un parcial de 3-0 al tercer període i un altre de 5-2 a últim quart, han posat la diferència final en 10 gols. Cal destacar que tot i l’àmplia derrota, els calellencs no han deixat de lluitar contra el millor equip de la lliga amb diferència.

Avui han jugat: Àngel, Tirant, Lluc (1), Lluís (3), Adrià, Dani, Cisco, Joel, Arnau, Julio, Ramon (1), Carles i Juli Riu.