Un CB Calella molt sòlid guanya a la pista del Teià

CB Calella ha guanyat 53-78 a la pista del Teià. Amb un parcial de 0-7, els de Jordi Puig han sortit molt forts a la pista. El primer quart ha acabat amb un avantatge de 4 punts. (12-16). En el segon quart s’han incrementat les diferències. Els nostres, han tornat ha sortir molt forts, un parcial inicial de 0-11 ha obert un forat al marcador. A la mitja part els calellencs ja guanyaven de 12 punts (22-34).

A la represa s’ha mantingut la superioritat calellenca. Al final del tercer quart seguien guanyant 37-55. En el darrer període els verd-i-taronges no han afluixat, han apretat fins arribar ha guanyar el partit de 25 punts.

Amb aquesta nova victòria els nostres ocupen la segona posició a una victòria del líder el Llefià.