El CEF Creu Groga perd contra el CN Sant Andreu B per 12 a 7

El CEF Creu Groga va perdre ahir a la tarda contra el CN Sant Andreu B per 12 a 7.

Els nostres van realitzar un gran partit contra un equip de gran nivell.

Els de Mirko Blazević van començar amb força i un gol de Lluís Pizarro va estrenar el marcador de la Pere Serrat. Seguidament i al contraatac, els andreuencs van empatar. Esteban va parar un penal, però els locals es van avançar en el marcador amb 2 gols. Andrés Ruiz va ser l’encarregat del 3-2 amb un xut al curt just al final del primer quart.

El segon període va començar molt igualat. Els contraris van marcar de penal i els calellencs van fer 2 gols seguits, primer Pizarro a la boia en una gran acció i després Fabio amb un globus (4-4). Finalment, van arribar al descans amb el marcador 5-4.

El tercer quart va ser dur pels creugrogencs amb molts contraatacs concedits i un resultat de 3-0.

L’últim quart començà amb el marcador 8-4, però ben aviat els de Sant Andreu estirarien el marcador fins al 10-4. Més tard van marcar Cisco al contraatac i Andrés Ruiz amb un xut creuat, posant el marcador a 12-6. Víctor Massó va ser qui va fer l’últim gol del partit deixant el marcador a 12-7.

Lluís Pizarro va resultar lesionat i tot i perdre, els de la CEF Creu Groga van sortir reforçats i amb ganes d’afrontar els cinc partits restants.

Els golejadors del partit van ser: Víctor Massó (1), Andrés Ruiz (2), Francesc Roque (1), Lluís Pizarro (2) i Fabio Mascioli (1).