Vadó Itchart, a la llista d’Estimem Calella

La candidatura electoral d’Estimem Calella suma al comunicador Vadó Itchart, director del programa esportiu La Banqueta de Ràdio Calella TV i “speaker” oficial d’Ironman. Format en Informàtica de gestió, treballa des del 1991 a Grup Serhs/Grup Barceló. En una publicació a les xarxes, el partit liderat per Enric Gómez l’assenyala com a “gran puntal dins l’equip” pel seu “amor per la ciutat, per l’esport i per la comunicació”.

“És un calellenc d’arrels profundes i amb un gran vincle amb l’esport local”. Estimem Calella ha anunciat aquest matí la incorporació de Vadó Itchart a la seva candidatura. És la veu dels esports a Ràdio Calella TV, on actualment dirigeix i presenta el programa esportiu La Banqueta. També ha estat al capdavant d’altres formats com Una hora amb l’alcalde, Calella Magazine o el Frec a Frec i La Banqueta, quan el programa esportiu de l’empresa municipal de comunicaci s’emetia separadament per ràdio i televisió.

Del seu perfil, Estimem Calella també destaca que és speaker oficial d’IRONMAN i responsable de locutors i cerimònies a les proves d’Espanya i Andorra. Per dues temporades, va ser membre de l’equip de locució dels partits del FC Barcelona a Ona Catalana i de la Lliga ACB de Bàsquet, durant 10 temporades.

Format en Comunicació i Informàtica de gestió, treballa des del 1991 com a gestor de crèdits de clients a Grup Serhs/Grup Barceló.

Vadó Itchart és la cinquena incorporació a la llista d’Estimem Calella per a les eleccions municipals, que encapçala Enric Gómez. S’afegeix als noms ja anunciats d’Aitor Puig, Txell Lasheras, Albert Clapés i Irene Vila.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.