Albert Torrent contesta la CUP per les crítiques sobre la fiscalització a Urbaser

L’extinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent, ha convidat a la CUP a publicar i denunciar, si és el cas, tota la informació que afirma tenir respecte la prestació dels serveis de neteja viària i recollida de la brossa per part de la concessionària Urbaser. En els últims anys, en va ser el responsable polític i cap a ell es dirigeixen les crítiques que llança el partit cupaire, que aquesta mateixa setmana denunciava que hi ha hagut una “negligència flagrant” en la supervisió i fiscalització de l’empresa. Torrent se n’ha defensat assegurant que són tot d’acusacions falses que no han pogut demostrar mai.

En el seu debut com a tertulià de LA CIUTAT, Albert Torrent ha tingut l’oportunitat de contestar les acusacions directes de la CUP per la gestió dels serveis externalitzats de neteja viària i recollida de la brossa. Ha assenyalat que en cap de les dues auditories realitzades s’ha posat de manifest cap incompliment flagrant de la contracta, al contrari del que denuncien els representants cupaires.

Si ell sap que s’hi dedica menys personal i maquinària, crec que hauria de fer públic la seva font i informació i denunciar-ho (…) Si fos així, l’Ajuntament també estaria prevaricant (…) Quan un és regidor ha de vigilar una mica més el que diu i les acusacions que fa. Les d’ell són falses, com fa molts anys. M’han demanat la dimissió trenta vegades, però són falsedats que no han pogut demostrar mai. Tenen un treballador dins que els filtra informació perquè està enfadat amb l’empresa. A partir d’aquí, anem embrutint.

 

Aquesta setmana, el regidor de la CUP, Albert Comas, responsabilitzava l’àrea que ha estat liderant Albert Torrent fins el maig del 2023 d’haver deixat a Urbaser “campar com volia”. “Si es posen menys recursos, personal i maquinària, Urbaser s’omple les butxaques per un servei que està contemplat a la contracta”, va afegir.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *