El centre de dansa la Fàbrica obre matriculacions per l’ Stage d’estiu i el curs 21-22

Quan falten dos dies per finalitzar el curs, el centre de dansa la Fàbrica ja ha obert les inscripcions pel seu Stage d’estiu i pel curs 2021- 2022. Pels mesos de juliol i agost ofereixen formació especialitzada en les disciplines de clàssic i contemporani per a nens i nenes a partir dels 8 anys que tinguin coneixements de ball. Pel curs vinent s’hi poden matricular tots els infants a partir de 4 anys, sense necessitat de tenir formació prèvia en el món de la dansa.

Segons la directora del centre, Laia Ferrer, l’stage que fan a l’estiu és de tecnificació pels alumnes del seu centre i d’altres. Cal que tinguin nocions de ball i vulguin dedicar entre 4 i 6 hores diària perfeccionar la seva tècnica en clàssic i contemporani.

Nosaltres agafem alumnat nou que no ha ballat mai normalment al setembre i els formen. A l’estiu és una activitat continuista i per alumnes d’altres escoles que vulguin venir a la nostra. Tenim criatures de 8 a 18 anys que venen a estudiar entre 4 i 6 hores diàries.

Les inscripcions es poden fer presencialment a les instal·lacions de la Fàbrica fins al 23 de juny. A partir de llavors es pot enviar un correu electrònic a info@lafabricadansa.cat o del 5 al 9 de juliol al centre. Ferrer ha animat a tant nens com nenes a matricular-se i gaudir del ball i ha lamentat que amb la pandèmia l’alumnat masculí hagi anat a la baixa. 

Tenim nens, però teníem molts més i la pandèmia ha fet baixar el volum de nois. Ens ha sorprès molt. Crec que es deu al fet que han pujat pors, seguretats que hi havien han desaparegut… però vull creure que d’aquí a un any les coses es recol·locaran i seguirem bé.

Diu Ferrer també que a Catalunya és de les poques regions d’Europa on la dansa entre els nois no està tan normalitzada.

 Recupera l’entrevista a Laia Ferrer: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *