El Cercle Podem Calella defensa ser l’únic interlocutor oficial del partit a la ciutat

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’aparició d’un nou cercle a l’òrbita de Podem Calella ha provocat la reacció de l’equip del secretari general del partit, que en nega la representativitat. La portaveu Emilia Rufaco ha explicat a Ràdio Calella TV que desconeixen les persones que promouen Podem Calella Centre, fins i tot dubten de la seva vinculació amb la ciutat. Aquesta situació, que Rufaco qualifica d’anecdòtica, ha fet que el partit hagi emès un comunicat públic per informar que l’únic interlocutor oficial és Podem Calella.

Podem Calella desacredita el grup escindit del cercle oficial que aquestes últimes hores ha llançat dures crítiques contra les cares visibles del partit, acusant-los d’haver promogut l’expulsió de militants i persones afines per discrepàncies amb els seus plantejaments.

La portaveu de Podem Calella, Emilia Rufaco, li resta importància –diu que és un fet irrellevant–, i nega que això sigui símptoma d’una crisi interna. Però ni confirma ni desmenteix que hi hagi hagut desavinences dins el cercle oficial que n’hagin pogut ser el detonant.

“No es tracta d’una crisi, és una qüestió de representativitat. Nosaltres som l’únic interlocutor vàlid i la seu del partit; ells persones que no coneixem ni sabem d’on són”, ha manifestat Rufaco.

Disculpes reiterades de la portaveu de Podem Calella cap a les entitats socials o polítiques amb qui ha contactat el grup escindit per la confusió que això pot haver generat.

Assegura que Podem Cat no té constància de la creació de cap cercle a la ciutat ni que tampoc en té prevista la legalització. Preguntada sobre la possibilitat d’entesa entre el cercle oficial i els escindits, Rufaco respon: “Totes les assemblees són obertes perquè els ciutadans hi puguin participar, no és necessari estar adscrits al partit i quants més siguem millor, però tots remant en la mateixa direcció que són les polítiques socials”.

La portaveu de Podem Calella recalca que la voluntat del partit és seguir treballant en defensa dels drets socials.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat