El CF Calella acaba perdent contra l’Aquahotel després de rebre dos gols a la represa del partit a porta tancada

El CF Calella ha acabat perdent 4-2 al camp de l’Aquahotel. Aquest dijous s’han disputat, a porta tancada, els deu minuts que restaven per diputar després de que l’àrbitre suspengués l’encontre per, segons l’acte arbitral, l’enfrontament entre les dues banquetes en el moment en que els locals van aconseguir el gol de l’empat. Un empat que havien aconseguit després de que els calellencs acabessin la primera part guanyant 0-2.

Cal destacar que el delegat federatiu de torn, no va deixar entrar al camp un periodista de Ràdio Calella Televisió que anava a fer la seva feina. Fet que lamentem.