Guillem Roma al NEC

guillem-roma-Nomades-r1_baixa

Guillem Roma, una proposta vital, original i que fuig d’etiquetes i formules estandarditzades , és el que ens oferirà el músic osonenc, en el concert que tindrà lloc aquesta nit, dins la programació del NEC.

De nou, les Nits d’Estiu a Calella ens brinden una nit de música quan cau al sol i a la fresca, a les 10 del vespre al Far de la nostra ciutat. Ens ho explica Guillem Roma,

Serà un concert molt especial pel lloc. Teniu un Far aquí Calella magnífic amb un entorn super maco, amb el mar de fons i crec que a més aquests dies d’estiu acompanya molt. Llavors jo crec que farà que sigui una nit molt especial, i a més, és l’únic concert de tot l’agost que el fem amb la banda sencera.

Les persones que assisteixin a l’espectacle podran gaudir d’avançaments del nou projecte de Roma, que s’estrenarà al Setembre. Guillem Roma,

Aquest estiu hem estat a l’estudi gravant, farem una preestrena a Vic i aprofito aquest temps d’abans per provar coses, fer petites proves, experiments, presentacions, per veure com connectes amb la gent amb coses que estàs preparant.

Així doncs, una vetllada per gaudir del bon temps ben a prop de casa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *