El CF Calella celebra la reinstal·lació de les graderies al Camp de Futbol de Mar

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

En van tenir la primícia fa un parell de setmanes. El consistori va comunicar als responsables de l’entitat esportiva que les negociacions amb Costes de la Generalitat de Catalunya havien resultat fructíferes i que finalment es tenia l’autorització. El president del Calella, Jordi Tubert, ha agraït el compromís del Govern Municipal. Afirma que s’han recuperat les bones relacions amb els responsables de l’ajuntament i deixa enrere la polèmica que van protagonitzar a principis d’any.

Tubert ha recalcat la importància de disposar de les graderies per garantir el suport de l’afició.

Fa un parell de setmanes que ens van trucar des de l’Ajuntament per dir-nos que a partir del 3 de setembre es muntarien les graderies i tal com van dir van començar dimarts i ahir va quedar instal·lada. Ens anirà molt bé, i ja ho hem comprovat en algun partit de pretemporada: el públic es posa davant la tanca i no es veu des de darrera. Són realment molt útils.

El president del CF Calella no ha pogut confirmat la condició de permanents de les graderies que es van acabar d’instal·lar dimecres. S’ha tornat a aprofitar el material que hi havia a la zona esportiva de La Muntanyeta.

Tubert ha dit que el club afronta amb il·lusió l’inici de la lliga, el pròxim cap de setmana. Fede Saracho s’estrenarà com a nou entrenador del primer equip.

 

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Jordi Tubert, president del CF Calella. 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *