El CF Calella comença la lliga de futbol sense les noves grades

Aquest diumenge el CF Calella debutarà a Tercera Catalana contra el Poble Sec UE en el seu primer partit de lliga. El Club va sol·licitar a l’Ajuntament el trasllat de la grada de la Muntanyeta al Camp de Mar però encara no s’ha fet

Joan Freixer ha explicat en una entrevista a l’Info Vespre que està satisfet amb la pretemporada. Pel que fa als partits amistosos que s’han fer fins ara, assegura que és poc significativa per falta de jugadors i també perquè creu que han sigut molt superiors a tots els rivals.

L’entrenador està molt content amb les 6 incorporacions d’aquesta temporada, que recordem que són: Carlos Cruz, Xavier Benito, Moha Waggeh, Ruben Bernal Josep Maria Romaguera i  Ali Kahmis. Freixer diu que estan aportant molt a tots els partits i que s’han adaptat molt bé perquè són gent del poble i que senten els colors del club.

Aquest diumenge debutaran a Tercera Catalana contra el Poble Sec UE en el seu primer partit de lliga que afrontaran “amb les seves millors armes” davant d’un Poble Sec que al mig camp compta amb jugadors veterans. Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Joan Freixer

Segueix, la polèmica sobre grades del camp de futbol de Mar

Aquests últims dies hi ha hagut rebombori a les xarxes socials sobre el trasllat de les grades del camp de la Muntanyeta al Camp de Mar. El club va demanar a l’Ajuntament a finals de maig aquest trasllat que ha estat valorat per uns 18.000€. De totes maneres, ahir el Club va fer un comunicat a través de les mateixes xarxes socials on comenta que en breu es farà el trasllat de les grades després d’haver mantingut una reunió d’última hora amb el Regidor d’Esports arran de la polèmica.

Joan Freixer, sobre la falta de les grades noves: “Jo personalment, hi ha coses de l’ajuntament que estan millor i que estan pitjor, però el tema de les grades és una cosa imprescindible perquè ve molta gent a veure’ns, hi ha molta gent que no té visibilitat del partit, hi ha gent gran que s’ha de posar a primera línia i això suposa que a qualsevol partit una mica disputat, qualsevol pilotada pot afectar a la gent del poble. I la veritat que posar unes grades de més, que al cap i a la fi,d’alt (Camp de la Muntanyeta) no hi fan cap servei, no costaria res. Evidentment el pressupost pot ser ‘x’, però jo crec que si es demana ajuda entre tots podem ajudar a baixar les grades de dalt”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *