La Bruna posa en marxa un grup de lectura LGBT +

Imatge d'arxiu

La primera de les trobades serà avui dijous 30 d’agost a les set del vespre al centre social ocupat del carrer Diputació. La temàtica escollida per a la inauguració del cicle és “Feminisme i gènere”. L’accés és lliure.

cso la brunaLa idea és conèixer i profunditzar en les perspectives feministes al voltant del gènere i la sexualitat, en contraposició a l’heteropatriarcat social i polític imperant. Marina Carbonell és la impulsora d’aquest cicle que s’allargarà fins a mitjans d’octubre.

Vaig pensar que aprofitant que tenim un espai com la Bruna seria bona idea muntar un grup de lectura amb gent amb qui compartim inquietuds. Així entre tots debatre i compartir impressions per construir una base argumentativa sòlida per combatre l’heteropatriarcat que marca les nostres vides.

Per a la primera convocatòria, es proposen dues lectures que reflexionen sobre feminisme i gènere de Teresa García Aguilar i Ana de Miguel Álvarez.

El grup de lectura es tornarà a reunir el 13 de setembre per abordar el que s’anomena Teoria Queer. Segons aquesta, la identitat sexual o de gènere és el resultat d’una construcció social. Identitats i Sexualitat són les temàtiques previstes per a les trobades del 27 de setembre i l’11 d’octubre.

Vaig buscar textos complementaris entre ells i que serveixin de base per parlar-ne d’una manera fàcil (…) El format és ara aquest, però si la iniciativa té èxit ens podem plantejar allargar-lo o, fins i tot, donar-li la volta.

Els textos de debat es poden descarregar als enllaços de l’esdeveniment que el CSO LA Bruna ha creat al seu perfil de Facebook.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *