El CF Calella emplaça al Govern Municipal a reprendre relacions, actualment nul·les

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

I que estan afectant a l’execució de projectes de millora del Camp de Futbol de Mar, on els seus equips hi entrenen i juguen partits oficials. El president de l’entitat, Jordi Tubert, ha passat aquest matí pel programa La ciutat, l’endemà d’emetre un comunicat públic on s’assenyala directament al titular de l’àrea d’Esports, el tinent d’Alcaldia Xavier Arnijas, com a responsable del «buit» que se’ls fa des de l’Ajuntament de Calella, posant d’exemple la falta de presència institucional en alguns dels actes de celebració del seu centenari. Jordi Tubert ha demanat públicament que es reprenguin les relacions i que aquestes siguin fluïdes, i ha recordat quines són les peticions que, al seu entendre lògiques, han fet als responsables municipals.

Lamentant el punt al que s’ha arribat en les relacions amb l’Ajuntament, però oferint-se a reprendre el diàleg pel bé del servei que realitzen a nivell esportiu i social. Aquest ha estat el missatge que el president del CF Calella ha traslladat públicament avui en l’entrevista que ha concedit al programa La ciutat, l’endemà en què l’entitat critiqués, en un comunicat públic, que a dia d’avui encara no s’hagi fet el trasllat de les graderies de La Muntanyeta al Camp de Futbol de Mar.

Jordi Tubert ha recordat que els responsables municipals s’hi van comprometre i que de fet hi ha un acord del 5 d’octubre per adjudicar els treballs, per un import de 9.704 euros. Ha dit que aquesta és una qüestió que s’arrossega de fa mesos i que s’han interessat pel tema però no han obtingut resposta. En aquest sentit, es refereix al tinent d’Alcaldia d’Esports, Xavier Arnijas, però també exposa que es van posar en contacte amb l’alcaldessa.

“Serà una qüestió de , però això no ho puc respondre jo perquè no ho sé. Sempre ho hem consultat i preguntat tot, és a ell [Arnijas] a qui li costa respondre. Aquest mes que el tècnic d’Esports ha estat de vacances la comunicació ha estat nul·la (…) Hem anat a parlar amb l’alcaldessa i ens ha dit que sí, que s’ha de tirar endavant. Però sincerament penso que el pas nosaltres ja l’hem fet i que ara els toca a ells”, ha indicat Tubert.

El president del CF Calella ha detallat la llista de millores que consideren necessàries per al Camp de Futbol de Mar. Diu Tubert que aquesta és la proposta de la junta directiva però que tenen clar que l’ajuntament és qui decideix. El problema és que sempre troben el silenci per resposta.

“Demanem un lavabo i les graderies, evidentment; la sala del Team si queda lliure perquè no tenim espai; una zona coberta per quan plou; el marcador i els llums, perquè s’encenen i s’apaguen. El juny vam tenir un partit entre Barça i Espanyol de juvenils, una final molt maca, però no vam poder fer-la perquè ens vam quedar sense llum i l’àrbitre ho va anul·lar. Des de l’Ajuntament ens van dir que això passa… Tindrem que jugar amb frontal, o no sé. Que ens diguin realment què passa, i si pot ser endavant i sinó no. Crec que és molt simple”, ha reblat.

En relació al fet de sentir-se menystinguts per l’Ajuntament, Jordi Tubert ha posat d’exemple l’absència de representació institucional a les activitats esportives que es van celebrar amb motiu del centenari del CF Calella. Puntualitza que l’alcaldessa i d’altres membres del Govern -excepte el titular d’Esports- i de l’oposició sí van anar a l’acte del centenari del passat mes de setembre.

Ha acabat la seva intervenció oferint-se a trobar-se amb Arnijas a la ràdio: “El dia que vulgui venir en Xavier, ho parlem per aclarir-ho. No volem buscar problemes, al contrari, que tot sigui més fluid per les dues parts. No és cap repte”.

En l’entrevista, Jordi Tubert ha posat de relleu la tasca d’integració social a partir de l’esport que es fa des del CF Calella, especialment d’ençà de l’entrada de l’actual junta directiva. En aquest sentit, ha destacat la bona entesa amb l’àrea de Serveis Socials de l’ajuntament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat