El CF Calella i el Rancho Bonanza ja han obert inscripcions pels seus casals d’estiu

Els casals d’estiu comencem a escalfar motors i aquests dies estan fent les preinscripcions. L’oferta de lleure a Calella com cada estiu estarà molt diversificada amb casals ben variats i de temàtiques diferents; des d’esportius, passant per didàctics, fins i tot a eqüestres. Estan organitzats per diverses entitats esportives i associacions, i van dirigits a infants i adolescents des dels tres anys i fins als divuit, segons els casos. El CF Calella i el Rancho Bonanza són dues de les entitats que ja han obert inscripcions pels casals que començaran el 28 de juny.

El casal d’estiu del CF Calella es farà al Camp de Futbol de Mar, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h. Començarà el 28 de juny i s’allargarà durant cinc setmanes, fins al 30 de juliol. El preu serà de 50 euros per setmana i 250 per tot el campus. Hi ha un 10% de descompte pels jugadors del club i pels germans. El president del club, David Garcia, ha explicat que no és tan sols un campus dedicat al futbol sinó que s’hi fan moltes altres activitats aprofitant la proximitat amb la platja. 

Tenint un entorn com és el camp de mar serà fantàstic. Hi ha activitats lleure a l’aigua, a la sorra i el mateix futbol dins la instal·lació. Combinem futbol amb altres activitats i és molt divertit.

A banda del casal d’estiu, el CF Calella també ha preparat un campus de tecnificació a les tardes. Es farà de 17 h fins a les 21 h i servirà per millorar la tècnica i les habilitats amb la pilota.

Per això una mica l’enfocament dels matins, és més la part lúdica i futbol, pels que no tenen tanta experiència i la tarda per aquells que fa temps que s’hi dediquen, que ja fa un temps que juguen i volen tecnificar-se. Per especificar-se és millor venir a la tarda que al matí.

Garcia ha animat a tant nens com nenes a inscriure’s i gaudir d’un estiu envoltat de futbol i aigua. També ha recordat que les inscripcions ja es poden fer a les oficines del club o trucant al 620 61 77 71. Des del club es garanteix el compliment de totes les mesures de seguretat per evitar la transmissió del coronavirus.

Els amants dels cavalls i de l’equitació també tindran l’oportunitat aquest estiu de poder fer un campus temàtic al Rancho Bonanza. Del 28 de juny a l’1 d’agost aquesta hípica calellenca ofereix la possibilitat de poder passar un estiu envoltat no només de cavalls, sinó de tothom mena d’animals i que els petits visquin una experiència diferent fent tota mena d’activitats i feines. El propietari del Rancho, Gerard Estebanell, ha remarcat que no és un casal eqüestre més, sinó que s’ensenyen tota una sèrie d’activitats que van més enllà de muntar a cavall.

La idea és compartir una estona amb els cavalls. No és només venir, muntar a cavall i marxar a casa. Aquí ensenyem el que és maco i el que és lleig. Fem molts tallers, muntem cada dia, un dia ve el veterinari, un altre dia el ferrer, fem excursions, ensenyem com rehabilitar un cavall, primers auxilis… És un casal molt complet.

Les places per aquest casal són limitades i es poden reservar trucant al 607 96 65 62.

Recupera l’entrevista al programa La Ciutat:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *