Gestvia posa en marxa dues bosses d’aparcament de llarga durada a la zona blava d’estiu

zona blava estiu ok00000000

La temporada d’estiu del 2021 arriba amb novetats pel que fa a la zona blava que s’activa per donar resposta a l’augment de la demanda de places. La principal és la posada en funcionament de les bosses d’aparcament de llarga durada: a les Palmeres i al tram de Passeig de les Roques, entre la piscina municipal i fins al carrer Gaudí. En total són 236 places perimetrals per les quals es pot obtenir un abonament diari de 3 euros, que té validesa fins a les vuit del vespre del mateix dia que s’expedeixi. Per a estades inferiors a aquesta quantitat, es permet treure tiquets habituals de zona blava.

Les noves bosses de zona blava d’estiu de llarga durada estan ubicades al perímetre del cas urbà i s’han identificat amb senyalítica on hi consta l’horari i la tarifa. En total, s’ofereixen 236 places amb aquesta nova modalitat que ha implementat Gestvia.

Es mantindrà la possibilitat d’estacionament amb l’abonament setmanal per a residents de la zona blava de Calella, que no hauran de treure tiquet.

🅿 Les Palmeres (125 places) – Del 15 de juny al 15 de setembre
Tots els dies de la setmana (diumenges i festius inclosos)
De 9h a 20h
Abonament 3 euros/dia

🅿 Piscina/Passeig de les Roques (111 places entre Rierany de Valldenguli i carrer Gaudí) – Del 15 de juny al 15 de setembre
Tots els dies de la setmana (diumenges i festius inclosos)
De 9h a 20h
Abonament 3 euros/dia

A l’hivern, entre el 16 de setembre i el 14 de juny, només es regula l’aparcament de les Palmeres amb un abonament diari d’1 euro i els mateixos horaris que al centre de la ciutat.

La resta de la zona blava d’estiu, sense canvis

També s’han activat la resta de places d’aparcament regulat de zona blava d’estiu al sector turístic, per damunt i per sota de la carretera N-II. També tenen senyalització específica en la que s’indica l’horari i la tarifa d’estacionament regulat.

En aquest cas, s’ofereix un abonament de 24h al preu de 6 euros. Està disponible per a tots els usuaris i només és vàlid per estacionar a qualsevol plaça de zona blava durant l’estiu.

Zona Blava d’Estiu – Del 15 de juny al 15 de setembre
Tots els dies de la setmana (diumenges i festius inclosos)
De 9h a 22h
Abonament 6 euros/24h

🅿 Turisme Sud:
-Turisme (entre Riera Capaspre i carrer Gaudí)
-Diputació (entre carrer de Mar i Gaudí)
-Mar (entre Passeig de les Roques i Sant Jaume)
-Montserrat (entre plaça Pompeu Fabra i Passeig de les Roques)
-Sant Jaume (lateral sud, entre carrer de Mar i Riera Capaspre)
-Passeig de les Roques (entre Riera Capaspre i carrer de Mar)

🅿 Turisme Nord:
-Montnegre (entre Valldebanador i Vallderoure)
-Valldebanador (des de Sant Jaume fins a Benavente)
-Joan Maragall (entre Vallderoure i la cantonada de la Riera Capaspre)
-Ramon i Cajal (des de Vallderoure fins a la cantonada de la Riera Capaspre)
-Sant Jaume (lateral nord, entre la Riera Capaspre i Montnegre)

Amb l’activació de la zona blava d’estiu també s’activa l’estacionament regulat a l’aparcament Toyca‐Tramuntana, fins el 15 de setembre. Funcionarà de dilluns a dissabte, en horari de matí (de 9h a 14h i de 16h a 20h).

Gestvia té pendent de posar en funcionament un nou aparcament gratuït perimetral al sector de Joan Corominas (darrera la Citroën) amb unes 120 places.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *