El CF Calella llança l’àlbum de cromos dels jugadors del club

Col·lecció cromos CF Calella

En motiu del seu centenari, el Club de Futbol Calella ha creat un àlbum de cromos del club on els protagonistes són els jugadors i jugadores. Tots ells, a més dels familiars, amics i simpatitzants del club, poden aconseguir el seu àlbum adreçant-se a les oficines del Camp de Mar avui de 18 h a 20:30 h.

El responsable de comunicació del Club de Futbol Calella, Adrien Rodrigues, ha assegurat que tots els jugadors es podran trobar entre els cromos.

Apareixen tots els nens del club, des de l’escoleta fins al sénior passant per les categories intermèdies d’aleví, infantil, cadet, juvenil. Tots els nens del club es troben a l’àlbum de cromos.

A més de rebre l’àlbum, avui també es podrà adquirir un pack promocional que consta de 22 sobres al preu de 20 euros, la meitat de la col·lecció. Entre aquests cromos, no n’hi haurà cap de repetit.

Per començar, el divendres, i durant alguns dies posteriors, la gent que estigui interessada en seguir l’àlbum de cromos, podrà gaudir d’una petita promoció temporal i limitada que consta de 22 sobres per 20 euros. Aquests 22 sobres, el millor que tenen, és que en ells no es troba cap jugador repetit. Si no recordo malament, van sis cromos o quatre dins de cada sobre els quals no estaran repetits, per tant, la persona que adquireixi aquest primer pack promocional ja tindrà la meitat de la col·lecció d’àlbum de cromos feta.

Per acabar la col·lecció, es podran comprar els cromos a diversos establiments de Calella: Wocka’s Cafè-Bar, Crisart Estilistes Calella, Idalma Estilistes, Sports Barcelona, Ca l’Aranyó i a Comercial Amadeu.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Adrien Rodrigues, responsable de comunicació del Club de Futbol Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat