El CF Calella retalla dos punts al líder

El CF Calella ha guanyat 3-2 al Polinyà en un partit molt disputat. Aquesta victòria sumada a l’empat del líder, l’Escola F . Barberà fa que els nostres retallin dos punts al primer classificat i se situïn a només quatre.

El partit no ha començat bé, ja que els visitants en el minut 20, s’han avançat. El golejador  calellenc Ayoub, a manca d’un minut per la mitja part, ha empatat el partit. A la represa, Jaume Riera, al minut 54 ha avançat al nostre per primer cop. Quan quedaven 16 minuts pel final del partit el Polinyà ha empatat. Però a manca de només 6 minuts pel final, Alessio ha marcat el gol de la victòria dels nostres.

Més informació i les opinions dels protagonistes les podreu veure o escoltar el dilluns a partir de les 21:00h a La Banqueta de Ràdio Calella Televisió .