El Cicle Cultural presenta aquest dissabte el fenomen teatral “A.K.A (Also Known As)”

aka teatre

Carlos és el protagonista de l’obra de teatre que es podrà veure aquest dissabte 15 de gener dins la programació del Cicle Cultural. És un jove de 15 anys, que descobreix que és adoptat, balla hip-hop, practica l’skate i no té motivacions per anar a classe. Però tot canvia quan coneix la Clàudia, una aparició que farà trontollar la seva vida. “A.K.A (Also Known As)” és un monòleg que va estrenar-se el 2018 amb un èxit aclaparador. Va guanyar als Max, als Butaca i als Premis de la Crítica i ara s’ha adaptat el text de l’argentí Daniel J. Meyer al castellà i també a l’anglès. Teatre que s’apropa als joves i que es representarà a Calella a preus molt atractius.

La multipremiada obra de teatre arriba aquest dissabte a Calella en la versió catalana de l’obra i la interpretació de Lluís Febrer, sota la direcció de Montse Rodríguez i la coreografia de Guille Vidal-Ribas.

L’espectacle s’endinsa en l’adolescència d’un jove i, a través d’un monòleg que l’autor va escriure en una nit, afronta les problemàtiques pròpies dels adolescents d’ara, com la convivència amb les xarxes socials, el despertar sexuals, l’assetjament escolar i la discriminació.

Les entrades a 10 euros es poden comprar al portal entrapolis.com. La funció es farà a la Fàbrica a les 20h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *