El Dia Mundial sense Alcohol recorda que “l’alcohol és responsabilitat de tothom”

Avui es commemora el Dia Mundial sense Alcohol, enguany sota el lema “L’alcohol és responsabilitat de tothom”. La coordinadora del Programa de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut a l’Alt Maresme, Mar Latorre, ha destacat la necessitat de retardar l’edat d’inici en el consum d’alcohol, que segons les darreres enquestes es situa en els 14 anys. També ha subratllat la importància de prevenir i de reduir els danys, com fan des del Consell de Joventut donant ampolles d’aigua a l’envelat de Barraques.

Des de la Generalitat de Catalunya han difós un decàleg en el que anomenen a tots els agents responsables del consum d’alcohol, entre els qual s’inclou l’administració, els municipis, els organitzadors de festes, empreses productores de begudes alcohòliques, els cossos de seguretat, els mitjans de comunicació o els grups d’amics.

A continuació podeu recuperar l’entrevista amb la coordinadora del Programa de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut a l’Alt Maresme, Mar Latorre, amb qui també hem parlat sobre l’exposició per posar fre al consum inadequat d’alcohol entre els joves que ha creat juntament amb la Diputació de Barcelona i que ha demanat que es pugui veure també a Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *