El Cicle Cultural torna a oferir entrades a preus reduïts pels més joves

Els organitzadors del Cicle Cultural han decidit tornar a apostar per apropar el teatre als més joves, un públic que cada cop consumeix menys cultura. Ho han fet posant a la venda entrades a tres euros pels joves de 12 a 20 anys i que disposin del passaport cultural. Enguany, també s’ha acordat una tarifació especial i reduïda de les entrades a diversos col·lectius i les famílies amb pocs recursos podran assistir gratuïtament als espectacles.

Com en l’anterior edició, l’Ajuntament de Calella ha tornat a engegar la iniciativa per fer arribar les propostes del Cicle Cultural a col·lectius en situació de vulnerabilitat o d’exclusió, i aquells que no acostumen a fer consum cultural. En aquest sentit, les famílies amb pocs recursos podran assistir gratuïtament als espectacles. L’àrea de Política Social serà qui escollirà la família en funció de l’obra programada. El tinent d’alcaldia i nou responsable de l’àrea de Cultura, Josep Torres, ha afegit que enguany també es tornen a posar a la venda entrades a preu reduït pels joves i els membres del Club Social Encenall.

Volem que el jovent de Calella s’enganxi al teatre i consumeixi cultura i per això els oferim preu reduït de 3 euros, com també ho oferim als membres de l’encenall. A més, com ja vam fer l’any passat, tornem a posar a disposició de serveis socials entrades per a famílies que no es poden permetre anar al teatre, per oferir-los l’oportunitat de gaudir de la cultura.

Pels que no siguin beneficiàries d’aquestes noves tarifacions socials, se’ls ofereix la possibilitat d’adquirir els abonaments. El programador cultural del Cicle, Marcel Pla, explica que hi ha de tres tipus: el familiar amb un preu de 20 euros, el de 5 espectacles i l’abonament a tota la temporada.

Tornem a disposar dels abonaments perquè donen un bon resultat. El del Cicle Familiar, val 20 euros, el de 5 espectacles val 52 i el de tota la temporada val 90 euros. Són preus molt bons i pels consumidors de cultura és una gran oportunitat.

La nova edició del Cicle Cultural oferirà una funció per setmana fins al 9 d’abril i comptarà amb espectacles de teatre, dansa i musicals per a tots els públics. De fet, Pla ha destacat una de les principals novetats d’enguany, la programació d’obres per a un públic més juvenil.

Era una franja que molts cops teníem oblidada. Teníem funcions per adults, per un públic familiar, però a partir dels 12 fins al 20, no teníem res per ells. Ara, hem apostat per fer una programació encara més polivalent, amb obres exclusives per aquesta franja d’edat perquè pugui haver-hi més interacció entre el món cultural i els joves.

Una de les grans apostes per aquest públic més jove és l’espectacle “A.K.A” el 15 de gener. Una proposta transgressora que enamorarà els més joves i els farà reflexionar sobre l’adolescència, els fonaments, les arrels i la identitat. Per aquest gener s’han programat tres obres més. “Començar“, amb David Verdaguer aquest mateix dissabte 8 de gener, “El sexe ocult” el 22 i tancarà el mes l’espectacle de dansa i teatre “Barbes Balena” el 29 de gener.

L’objectiu de tot plegat és apropar el teatre a tothom i esprémer la capacitat que té la cultura com a eina d’integració social. Segons el tinent d’alcaldia Torres, el Cicle mostra la voluntat del consistori per continuar apostant per la cultura, en un moment tan convuls pel sector, i amb una programació per a tots els públics.

L’Ajuntament torna a apostar per la cultura. Per nosaltres és molt important això i més en moments com aquests. El que intentem és fer una programació variada per a tots els gustos i tots els públics.

Conviden vida a tothom a gaudir del teatre i fomentar-ne el consum, en una època fosca pel món cultural.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *