El cicle Medi Ambient i Participació ofereix una xerrada sobre la custòdia del territori

bonfill

L’empresa Plàncton Divulgació i Serveis Marins explicarà aquest vespre a l’Espai Mercat la importància de conservar els recursos naturals, culturals i paisatgístics del medi natural, i que tots els agents implicats fixin estratègies conjuntes. L’activitat s’inscriu en el primer cicle de xerrades promogudes per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calella, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i que dirigeix l’investigador calellenc Francesc Peters.

La custòdia del territori aplicada a la costa i el mar és el títol de la xerrada a càrrec de l’especialista en Ciències del Mar Elisabet Bonfill, una jove empresaria que desenvolupa projectes per garantir la sostenibilitat de l’entorn natural. Ho ha explicat Francesc Peters.

“L’empresa Plàncton Divulgació i Serveis Marins està portada per dues joves, amb seu a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona, que fa projectes de custòdia del territori sobre com la societat pot interaccionar de forma sostenible amb el medi ambient”, ha explicat Francesc Peters, director del cicle mediambiental.

La xerrada, que forma part de l’oferta divulgativa del cicle, es farà a les 20.30h a l’Espai Mercat, amb accés lliure.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *