El Club Futbol Calella celebra la revetlla d’estiu de l’entitat

El Calella ja ho té tot a punt per la celebració de la revetlla d’estiu que l’entitat esportiva organitza cada any per aquestes dates. El club de futbol de la ciutat, com moltes altres entitats, aprofiten l’estiu per organitzar un sopar popular a la fresca que com no podria ser d’altre manera, estarà acompanyat de música en viu.

David García és el president del club.

Farem la clàssica i típica revetlla popular de cada any, que el futbol fem des de fa anys per aquestes dates. Tindrem el sopar popular i música en viu. Farem botifarres i tindrem entrepans de pernil i formatge, coca i cava.

I tot plegat a preus populars. David García ha explicat que els diners que els queden del bar, ajuden a l’entitat en les despeses del dia a dia.

No és el gran benefici que en puguem treure. Més aviat ho fem per repercussió i perquè el futbol ho ha fet sempre, perquè creiem que forma part de les revetlles de l’estiu del poble. No és el que ens deixi però la mica que queda sempre ajuda pel dia a dia de l’entitat. Per comprar material, comprar pilotes..

La revetlla del Club Futbol Calella es celebrarà demà dissabte i començarà a les 21h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *