El concert de Nadal dels sardanistes es reconverteix en “El Concertàs”

Neix aquest 2023 el concertàs de Nadal. Un reformulat concert de Nadal organitzat per l’Agrupació Sardanista de Calella que aplegarà a dues cobles de renom dalt de l’escenari i amb un leitmotiv molt clar: la cobla no és un gènere. Comptaran amb la participació de cantants, percussionistes i ballarins de swing. Els sardanistes ja han publicat al detall la sessió que faran els Montgrins i La Llobregat el diumenge 17 de desembre a la Sala Mozart (18h). Les entrades es posaran a la venda el cap de setmana anterior a taquilla. També es poden adquirir enviant un mail a o enviant un mail a agrupacio@calellasardanista.cat.

La Sardana “Ciutat del Llac” obrirà el Concertàs de Nadal, enguany a càrrec de la cobla Montgrins i La Llobregat. Li seguirà “Migjorn” de Manuel Oltra, “La fageda d’en Jordà” d’Eduard Toldrà i “El despertar d’un somni” de Josep Serra. Jordi Molina i Marcel Sabaté seran els directors d’un concert que també comptarà amb la participació de Jaume Yelo i les cantants calellenques Judit i Clara Grau que ajudaran a demostrar que la cobla no és un gènere. Ho explicava a ONA MARESME, la presentadora del Concertàs i president de l’Agrupació Sardanista Queralt Pedemonte.

El swing serà un dels altres clars protagonistes d’aquest Concertàs de Nadal amb la interpretació de les dues cobles de “La Serp dels comuns” de Pitu Chamorro i que ballaran els professors de l’escola de ball Swing Maresme.

La presidenta de l’Agrupació Sardanista farà la presentació del Concert de Nadal del pròxim 17 de desembre del 2023. Les entrades es podran comprar els dissabtes 9 i 16 de desembre a la Sala Mozart, de 18 a 20 h. També una hora abans del concert si queden localitats. El preu és de 10 euros, però les persones que són sòcies de l’entitat tenen una tarifa reduïda de 7 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *