La Corporació de Salut reconeix la tasca dels voluntaris

El pròxim 5 de desembre és el Dia Mundial del Voluntariat i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva aprofita l’ocasió per recuperar un acte d’agraïment als més de 200 voluntaris que en formen part. Es recupera l’acte obert a tota la població a l’Auditori de Can Saleta. Serà dimarts vinent a partir de les 12 h i serà obert a tothom. Es fa una crida al voluntariat per poder cobrir totes les plantes dels hospitals.

Els voluntaris són una part molt destacada de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS). Són imprescindibles per l’acompanyament i arriben allà on els professionals no poden. Així ho explica Rosa Tarré, la cap de Responsabilitat Social Corporativa:

Malgrat ser més de 200 voluntaris, Tarré reconeix que en fan falta molts més, sobretot els que es dediquen a l’acompanyament de pacients ingressats. La voluntat és poder cobrir totes les plantes dels hospitals de la CSMS en el torn de matí i tarda. També per ajudar a les entrades dels centres sociosanitaris. És per això que en fan falta més, i es fa una crida a apuntar-s’hi:

L’acte de dimarts vinent, 5 de desembr, a Can Saleta es recupera després de la pandèmia i té com a objectiu fer un reconeixement a la tasca del voluntariat i que la població conegui de quina manera poden unir-s’hi. Començarà al migdia (12 h) i tindrà actuació musical entre conferències. Al punt de la una es presentaran els programes de voluntariat a la CSMS. Són moltes les que participen directa o indirectament, com són l’AVAH, Càritas, l’Encenall, Oncolliga i Calella Artesana, entre d’altres. Tot plegat acabarà a les 13.30 h amb un refrigeri.

Tothom qui vulgui fer-se voluntari pot fer-ho a través d’alguna de les entitats que se sumen a aquesta tasca a la CSMS i també en línia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *