ERC lamenta la manca de diàleg per part de l’equip de Govern durant l’elaboració del pressupost

Cristina-Gómez

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Calella considera que no hi ha hagut un debat previ amb l’equip de Govern per al pressupost que es debat i aprova aquest vespre en sessió plenària.

Segons la portaveu dels republicans, Cristina Gómez, l’equip de Govern s’ha limitat a passar-los un full amb el resum molt breu de les inversions i les despeses corrents: “Ens van donar un full amb el títol de les inversions que és molt breu; hi apareixen molts conceptes sense concretar res, un quadre resum d’ingressos i despeses; les principals novetats de les despeses corrents i no hi ha hagut negociació ni diàleg”.

Gómez considera que el pressupost conté un increment d’ingressos que no es tradueix en cap impuls important per a la ciutat. Segons els republicans calellencs, els comptes municipals per l’any que ve no contemplen projectes clars i de transformació en tots els àmbits. Per a Gómez el més greu és que el Govern municipal no té un pla de mandat.

Els dirigents d’ERC Calella lamenten el que consideren una manca de planificació en les inversions en equipaments i la manca de propostes per adequar, millorar i fer més atractius els equipaments que ja estan en funcionament.

En l’àmbit de la promoció econòmica, ERC proposa que es facin nous accessos al Far de la ciutat a través d’un pas per sota de la carretera Nacional 2.

ERC ja va presentar a l’equip de Govern una proposta de millores al Parc Dalmau incloses al pressupost de 90.000 euros d’inversió en aquesta zona de la ciutat. Ara però, els republicans recorden que s’han de senyalitzar les zones perilloses del Parc Dalmau, sobretot la de la Pedrera i la zona del darrera de la fàbrica Llobet-Guri. Segons ERC, no hi ha una aposta clara per dignificar i aprofitar al màxim alguns espais verds emblemàtics com són el Parc Dalmau o la zona de les Roques.

Per últim, ERC subratlla que no s’ha donat compliment a la moció aprovada el passat octubre, sobre la relació de mancances en inversions i manteniment de les instal·lacions esportives municipals. Segons el partit republicà, no se’ls ha convocat per parlar-ne ni treballar aquesta qüestió.

Aquí podeu escoltar l’entrevista íntegra amb Cristina Gómez.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat