El Club Tennis Taula Calella prepara un torneig d’antics jugadors amb motiu del seu 50è aniversari

TENNIS_TAULA

Se celebrarà el pròxim 8 de juliol i servirà per reunir a tota aquella gent que s’ha posat la samarreta del club d’ençà de la seva fundació, el gener del 1968. Aquesta és una de les activitats centrals del cinquantenari, que es clourà amb una exposició fotogràfica retrospectiva.

L’actual president del CTT Calella, Jaume Puig, va ser un dels fundadors de l’entitat. El seu objectiu era donar oficialitat a la pràctica de l’esport a la ciutat. La seva primera seu va ser el Centre Parroquial, al carrer Ànimes.

Hi havia taules en diferents llocs però mai s’havia federat l’esport. El tennis taula neix abans de la fundació del club, el 1968. La idea va ser meva i d’altres quatre companys, que ja jugàvem en aquella època. De jugar a nivell social en bars i al Centre Parroquial, la federació ens dona d’alta i comencem a competir a nivell comarcal.

Anys després van traslladar la seu social a la Cooperativa l’Amistat i després al soterrani de la Fàbrica Llobet-Guri. Des d’allà van fer el salt a les actuals instal·lacions del primer pis, on hi funciona el centre de tecnificació de tennis taula, un dels tres que hi ha en tot Catalunya. La seva creació, admet Puig, ha marcat un punt d’inflexió en la història del club.

Ha sigut bàsic pel club i el conjunt de la comarca, perquè representa unes ajudes de la Generalitat i de l’Ajuntament que ajuden a fer créixer el nivell dels jugadors gràcies a tenir uns entrenadors becats amb els quals millorar la seva tècnica.

El torneig d’antics jugadors i jugadores serà un dels actes de celebració del cinquanta aniversari del CTT Calella. Es preveu acollir diverses competicions oficials i la inauguració, ja de cara l’any vinent, d’una exposició retrospectiva.

Portarem dos Opens de Catalunya, el Campionat de Veterans, algunes territorials de promeses; a banda de la trobada d’antics jugadors i jugadores, molts ens han dit que vindran. I l’any vinent farem una exposició dels 50 anys.

L’entitat ha obert un esdeveniment a la xarxa social Facebook per informar del torneig d’antics jugadors i vehicular les inscripcions.

A continuació podeu escoltar íntegrament lentrevista a Jaume Puig, president del CTT CAlella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat