El Comitè d’Empresa de l’Hospital considera que l’anunci de futures inversions no canvia la preocupació dels treballadors

Hospital de Calella, arxiu

La presidenta del Comitè d’Empresa de l’Hospital Sant Jaume de Calella, Maria Jové, considera que les declaracions de l’alcaldessa Montserrat Candini en què anunciava inversions de cara a l’any que ve no canvien la preocupació i el neguit que té el personal del centre sanitari pel seu futur.

Maria Jové considera essencial que es faci la diferenciació entre el que són les inversions, que són molt benvingudes, diu, del que és el pressupost per al dia a dia de l’activitat de l’hospital calellenc. Un pressupost, a dia d’avui, insuficient.

La presidenta del Comitè d’Empresa de l’Hospital de Calella no vol entrar en polèmica en referència al deute que arrossega la Fundació Asil Sant Jaume de Blanes i es limita a dir que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva té més deutes. En tot cas, posa de relleu que es tracta d’una fundació privada i que la qüestió és aliena als treballadors.

Maria Jové considera que tot i que no hi hagi noves notícies, l’alcaldessa els podia haver trucat per dir-los això i que s’ajornava la trobada que estava prevista per al mes de setembre.

Recordem que Montserrat Candini deia a aquesta emissora que si no s’havia posat en contacte amb els representants del Comitè d’Empresa era perquè no volia generar falses expectatives ja que fins ara no hi havia res concret sobre aquesta qüestió.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Maria Jové.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *