“El sexe ocult”, una història romàntica sobre el món de les relacions i la diversitat

el sexe ocult

“Secrets que canviaran les seves vides”. És la frase que acompanya el títol de l’obra que es podrà veure aquest dissabte 22 de gener a l’Orfeó Calellenc (21.30h), dins la programació del Cicle Cultural que organitza l’Ajuntament de Calella. Una història dramàtica i romàntica sobre el món de les relacions i la diversitat, que busca endinsar-se en el cor dels espectadors a partir de la parella protagonista, un jove matrimoni, rialler i enamorat, que torna a l’illa de Menorca. La Maria i en Jordi veuen com l’arribada del Jordi a les seves vides sacseja tot el que havien anat construint al llarg de 15 anys. Un text de Lluís Seguí, membre del grup teatral Som3, que aquest matí ha passat pel programa La Ciutat.

És la segona producció del grup mallorquí Som3, la pròxima proposta del Cicle Cultural. “El sexe ocult” és un text de Lluís Seguí, que també és un dels intèrprets que dissabte es pujarà a l’escenari de l’Orfeó Calellenc.

L’obra parla d’un matrimoni aparentment convencional que trontolla per l’arribada del Jordi a les seves vides. Una aparició que desperta moltes emocions en el Xavi, que no sap com gestionar-les i acaba portant una doble vida. “El sexe ocult” tracta sobre la possibilitat d’estimar dues persones.

“El sexe ocult” l’interpreten Yolanda Martínez, Marc Ferrando i Maria Pons, a més de Lluís Seguí. Té una durada de 70 minuts i dissabte serà la primera vegada que es podrà veure a Catalunya, després d’haver girat per Mallorca, Menorca i València.

Encara hi ha entrades disponibles al portal entrapolis.com, que es poden comprar al preu de 12 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *