El concurs de fanalets artístics es tornarà a fer el diumenge 5 d’agost

fanalets00000000

Ho acaba d’anunciar la presidenta de l’Agrupació Sardanista, organitzadora de la Revetlla de Sant Jaume que aplega aquest certamen infantil molt esperat per la canalla de Calella i rodalies. La pluja va obligar a suspendre’l dissabte passat i s’aprofitarà l’audició de tardes del 5 d’agost per reprendre la festa.

Queralt Pedemonte ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que el concurs es farà abans de l’audició de sardanes i que s’arrodonirà amb un berenar popular. D’aquesta manera volen premiar la feina feta pels nens i nenes de Calella que han estat treballant en les seves creacions artístiques.

Quan els nens fan una cosa perquè després tenen premi sap greu deixar-ho a l’aire. Havíem de buscar una data perquè llueixin el fanalet i serà el pròxim 5 d’agost dins el cicle d’estiu d’audicions. Tindrem la Cobla Sabadell, però començarem abans per donar un berenar popular i fer el concurs. Després hi haurà l’audició.

La presidenta dels sardanistes lamenta que la seva estrena en el càrrec hagi anat acompanyada de pluja en totes i cadascuna de les celebracions més importants de l’any per a l’entitat cultural. També va ploure durant l’Aplec i això va trastocar la seva previsió d’ingressos. Confien amb la taquilla que fan per pagar les despeses derivades de la seva activitat, que no s’arriben a cobrir amb els 22.000 euros de la subvenció municipal.

És per això que Pedemonte admet hauran de fer mans i mànigues per garantir tota la seva programació.

Hem d’acabar de veure què fem amb les audicions de dissabte i diumenge, si les posposem o les anul·lem. El concert de Nadal no perilla però haurem de veure d’on traiem els diners per pagar-lo.

I ha afegit que després de celebrar-se la Capitalitat de la Sardana, l’any 2015, l’agrupació ve tancant els exercicis anuals a zero.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Queralt Pedemonte a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat