El Conte dels Gegants de Calella es presentarà diumenge

image001

Els geganters de Calella presentaran aquest diumenge 15 de setembre el “Conte dels gegants”. Un llibre que fa molt de temps que preparen i que han fet amb col·laboració dels alumnes de les escoles de Calella.

Els geganters de Calella ho tenen tot a punt per presentar el que serà sens dubte un dels projectes més il·lusionant que han fet en els darrers temps. Diumenge coneixerem per fi el Conte del Gegants de Calella, amb les il·lustracions dels més petits de la vila i que han escrit Emilio Gallego i Marta Tarrides, integrants de la colla gegantera.

La presentació anirà acompanyada d’una xocolatada que començarà a dos quarts de sis a la plaça de l’Ajuntament i que anirà seguida d’una cercavila pel centre del poble. Els geganters de Calella estaran acompanyats per una colla de gegants del Maresme i pels calellencs Udols de Foc que passejaran pel centre de Calella fins a dos quarts de set quan es dugui a terme la presentació oficial del Conte de Gegants. Raquel Nogué, cap de colla dels Geganters i Grallers de Calella, avançava tots els detalls de la tarda gegantera.

A les 17:30 hi ha una xocolatada a la plaça de l’ajuntament on col·labora el cau. I després nosaltres des del local geganter sortim a les 6 i fem una cercavila per Sant Pere, Sant Antoni, Sant Joan, carrer Església fins a la plaça de l’Ajuntament. Ens acompanyarà alguna altra colla de geganters i els Udols. A les 18:30 un cop finalitzada la cercavila, començarà la presentació del conte. Hem de dir que tenim la col·laboració de Joventut artística i també de l’Aula de Música Can Llobet.

Un conte del qual no han volgut avançar gairebé res per tal de generar més expectatives i fer una crida a la participació.

No puc avançar pràcticament res, és una història molt maca però haurem d’esperar-nos al dia 15. És una història molt maca que us agradarà molt però no puc avançar res, heu de venir el dia 15 a partir de les 18:30 i serà tota una sorpresa. Nosaltres ens ho agafem amb molta alegria i ens fa molta il·lusió presentar aquest conte per tots els nens i per tota la gent de Calella.

Per aquells que vulguin adquirir el llibre, podran comprar-lo a la paradeta que habilitaran els geganters de Calella davant de l’ajuntament vell. El preu és de 10 euros i inclou un CD.
També es farà una exposició a la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça, a partir del 16 de setembre fins al 15 d’octubre, on podrem veure una mostra de les il·lustracions finalistes dels alumnes de les Escoles de Calella que han participat en el Conte dels gegants de Calella.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat