El Festival de Microteatre, amb 1.842 espectadors, tindrà una segona edició

microteatre1

L’Ajuntament de Calella confirma la continuïtat del Festival de Microteatre que s’ha estrenat aquest passat cap de setmana, i anuncia que s’obrirà convocatòria per a les companyies que vulguin participar-hi. Serà una comissió de valoració qui en determinarà el cartell. En la primera edició, i segons dades oficials, 1.842 espectadors van seguir les 12 representacions teatrals programades entre dissabte i diumenge.

L’Ajuntament de Calella assegura que l’afluència de públic a la primera edició del Festival de Microteatre ha superat les millors expectatives. En alguns moments, asseguren que fins i tot es va haver d’ampliar l’aforament dels espais per evitar que el públic es quedés fora. Entre dissabte i diumenge es van representar 12 microobres de no més de 15 minuts de durada en sis recintes de Calella, arribant als 1.842 espectadors (750 a les sessions de dissabte i 1.092 a les de diumenge).

La resposta per part del consistori, l’endemà mateix ha estat garantir la continuïtat del festival dins l’oferta cultural de Calella i treballar perquè creixi, també en termes qualitatius. És per això, que s’ha anunciat que de cara a la pròxima edició del 2016 es farà una convocatòria oberta de propostes artístiques i que una comissió de valoració en determinarà el cartell.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat