Primers confirmats al festival NEC del 2023

Lágrimas de Sangre i El Pony Pisador oferiran un doble concert al Pati de l’Ós de Calella, el divendres 28 de juliol del 2023, dins la programació del festival NEC. Són els primers confirmats al certamen musical estiuenc que organitza l’Ajuntament de Calella amb la col·laboració de l’Associació per a la Promoció d’Artistes i Músics, que l’any vinent arribarà a la seva dotzena edició consolidant aquest espai de gran aforament a l’aire lliure a una proposta cultural que va arrencar amb un to íntim a l’emblemàtic escenari del Far. A entrapolis.com ja es poden comprar les entrades, amb una promoció especial per a les 300 primeres. Costen 14 euros.

Promoció de llançament per a les primeres 300 entrades per al doble concert de Lágrimas de Sangre i El Pony Pisador, primers confirmats del cartell del NEC 2023. Actuaran al Pati de l’Ós, que repeteix com a recinte a l’aire lliure per als concerts més multitudinaris del festival, com ho va ser l’any passat amb Muchachito Bombo Infierno i Joan Garriga.

Lágrimas de Sangre (LDS) és una banda de rap combatiu formada al Masnou i Barcelona al 2006, referent a nivell nacional, amb dos discs d’or i dos de platí que ho confirmen, més de 130 milions de reproduccions a Spotify. Porten més d’una dècada portant els seu estil inclassificable i explosiu als escenaris de Llatinoamerica i Europa. La formació està integrada per Still ill, Microbio i Neidos, a la veu, i Acid Lemon a la producció musical, acompanyats en directe per Richy Hammond. El NEC de Calella serà l’únic festival maresmenc que trepitjaran durant la seva pròxima gira.

La proposta musical d’El Pony Pisador és una mescla d’estils folk i tradicionals: música celta, cançons marineres, bluegrass, tarantel·la i iòdel. La banda formada per cinc joves de Barcelona i el nom fa referència a l’hostal d’El Cavallet Presumit que apareix a El Senyor dels Anells de J.R.R. Tolkien. Tenen un estil eclèctic i festiu, interpretat principalment amb instruments tradicionals i farcit de referències humorístiques de la cultura tavernària i del món dels pirates, la literatura fantàstica i el còmic.

El doble concert del NEC 2023 serà el divendres 28 de juliol a les 21h. Les entrades es poden comprar a entrapolis.com al preu especial de 14 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *