El flamenc fusió de Las Migas tanca l’edició 2020 del NEC

LAS MIGAS

El grup de flamenc fusió Las Migas serà aquest vespre a Calella per fer sonar les cançons del seu darrer disc que porta per nom “Cuatro”, però també per avançar les cançons del que serà el proper treball musical que han compost en ple confinament

No és la primera vegada que Las Migas actuen a la nostra població i no amaguen les ganes de tornar-hi. Fa uns anys també van tocar al Far, que recorden com un espai màgic i inspirador.

La Marta Robles és la una de les dues guitarristes del quartet.

El darrer disc es diu Cuatro; al llarg del confinament hem començat a muntar un espectacle nou, amb cançons noves per fer un altre disc i en comptes de guardar-les hem decidit estrenar-ne unes quantes. Per quatre concerts que hem aconseguit fer, és un espectacle que hem preparat en la distància, cadascuna des de casa seva, ho hem fet amb els ordinadors i amb tota la tecnologia que hem pogut. Són unes cançons molt alegres, amb missatges molt positius, molt de futur, aire lliure; tot el que no hem pogut tenir al llarg d’aquest temps, ho hem posat a les cançons.

Las Migas són la lleidetana Roser Loscos al violí, la sevillana Marta Robles a la guitarra, l’Alícia Grillo de Còrdova també a la guitarra i la Carolina Fernández de Mèrida a la veu. Robles s’ha referit al moment tant delicat que viu la música en directe, a les portes d’una gira que els ha de portar per diferents països del centre d’Europa.

Estem a l’expectativa, tenim una gira important a l’octubre per països del centre d’Europa i ja no sabem si es podrà fer; cal posar-hi paciència i viure el dia a dia que crec que és l’únic que podem fer ara mateix. Sobretot aprofitant el temps lliure per acabar de preparar aquest nou treball que començarem a gravar ja. Així que, almenys si no tenim molts concerts, com que nosaltres som un grup que mai tenim temps ja que sempre estem de viatge, ara aprofitarem per gravar.

Les entrades dels dos concerts que avui faran Las Migas estan exhaurides.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *