Les reserves turístiques per aquest agost són pràcticament del 90 per cent

L’ocupació turística per aquest estiu serà d’un 90 per cent de mitjana als mesos de juliol i agost. Una xifra similar a l’estiu del 2016 segons ha avançat el president del Gremi d’Hosteleria del Maresme, Jordi Noguera, en declaracions a l’InfoMigdia de Ràdio Calella Televisió.

Segons Noguera, l’ocupació podrà fregar el 100 per cent sobretot durant el mes d’agost, mes per excel·lència de les vacances d’una part important de la població.

D’altra banda, el president del Gremi d’Hosteleria del Maresme s’ha referit a les conclusions de l’estudi sobre la reputació online de les platges de la demarcació de Barcelona que es va presentar ahir al Far de Calella. Noguera reconeix que tot i tenir bones platges i oferir un bon servei, l’assignatura pendent és la promoció digital de la destinació turística de la costa maresmenca.

Recordem que aquest estudi elaborat per la Diputació de Barcelona posa una nota global del 8,54 en quant a la reputació online que tenen les platges de la demarcació, entre elles les de Calella.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Jordi Noguera.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *