El fotògraf calellenc Quim Fàbregas presenta #Wecanchangetheworldglobal aquest vespre a Calella

Fotografia de Quim Fàbregas.
Fotografia de Quim Fàbregas.

Arribar a l’ànima de les persones mitjançant les mirades des d’un objectiu. És la premissa amb la qual ha partit el fotògraf calellenc, Quim Fàbregas, per la seva última exposició fotogràfica titulada “Mirar la Mirada, arribar a l’ànima”. Una exposició que aterra avui a Calella i que servirà per presentar el projecte #wecanchangetheworldglobal. Una iniciativa que viatjarà de Calella a Nova York i al món, i pretén salvar vides a través de l’art, amb fotografies i lletres que intentaran conscienciar que un món millor és possible.

Fàbregas va marxar l’any 2009 per viatjar i capturar el món. Avui serà a Calella, per presentar el seu projecte més recent que es va fundar aquest estiu a Nova York i que uneix viatges, art i solidaritat. Ha revelat tot els detalls del #WeCanChangetheWorldGlobal Quim Fàbregas en declaracions a Ràdio Calella TV.

Aquest és un projecte que es diu We Can Change the World Global que es va fundar aquest juny a Nova York. Són somnis que tens i que et fan volar a través de l’art per arribar algun objectiu. Aquesta plataforma el que serà és un projecte mundial que englobi diferents artistes i modalitats d’art, arts plàstiques, poesia, música, gravat… però sobretot per dona un valor a l’art.

El projecte es presentarà juntament amb una col·lecció de 25 fotografies de 4 continents diferents i que són un recull dels 20 anys de feina de Fàbregas com a fotògraf. L’exposició viatjarà fins a Nova York el febrer del 2020 iniciant així una gira americana.

Avui trobarem unes 25 fotografies en blanc i negre de 4 continents diferents. Després durant tot l’any farem gira per Argentina, Mèxic, Brasil i Perú. L’exposició porta per títol “Mirar la Mirada, arribar a l’ànima” i és un projecte fotogràfic dels 20 anys de la meva carrera.

En l’acte de presentació també hi participaran diferents artistes calellencs que acompanyaran la conferència amb música i poesia. Tot plegat a partir de les 19.45 h al restaurant La Musa de Calella. El preu de l’entrada és de 15 euros i inclou un pica-pica.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat