El Govern Municipal desestimarà les reclamacions que UGT ha presentat al pressupost del 2019

PRESSUPOST

El tinent d’Alcaldia d’Hisenda, Jordi Sitjà, ha avançat en una entrevista a l’Info Migdia que el sindicat ha demanat incloure una partida econòmica, sense determinar, que permeti respondre pressupostàriament al resultat de la valoració de llocs de treball que s’està fent. Segons Sitjà, la petició no s’ajusta a llei i, d’acord amb l’informe l’Intervenció, es proposarà al Ple Municipal de dijous que es desestimi.

El tinent d’Alcaldia d’Hisenda ha afirmat que la petició d’UGT no procedeix i que, en base a això, el Govern Municipal demanarà que no es prengui en consideració.

Com que no es donen cap dels supòsits el mateix informe d’Intervenció és de denegació. A banda que la reclamació d’imputar el resultat de la valoració dels llocs de treball en un pressupost municipal tampoc està acceptat per la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat.

Jordi Sitjà ha explicat que el consistori disposa ja d’un primer document de la valoració dels llocs de treball del personal de l’administració que ha de permetre actualitzar el vigent, que data del 2006.

L’empresa ens ha portat un primer estudi que hem de revisar i en general es tirarà endavant. Hi ha casuístiques específiques que cal revisar perquè es portarà a aprovació en conjunt. El desitjable seria abans d’acabar l’any, però segurament serà abans d’acabar la legislatura.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista.

 

En l’ordre del dia de la sessió extraordinària del Ple Municipal, convocat per aquest dijous 17 de gener, s’ha inclòs la presentació del balanç d’activitat de la Síndica Municipal corresponent al 2018. Un informe que la mateixa Sílvia López s’encarregarà de donar a conèixer.

La sessió es retransmetrà en directe per Ràdio Calella TV a partir de les 18:30h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat