Un estudiant de Comunicació Audiovisual de Calella ha guanyat un Premi Ondas 2015

PORTADA+ONDAS_YTB

Es tracta de Jordi Porcel, que estudia a la Universitat Pompeu Fabra. Ell, juntament amb quatre companys més, ha creat la web sèrie «El mort viu».

La idea partia de l’assignatura de «Ficció Televisiva» impartida per Jordi Balló, que ha tutoritzat el projecte. Els alumnes van enregistrar llavors el primer capítol, com a pilot, però van seguir endavant convertint-ho en el projecte de final de carrera. La intenció era anar amb la sèrie més enllà de la universitat.

Captura de 2015-11-03 16:35:58Jordi Porcel ha explicat l’argument de la sèrie, que es pot veure anant a Youtube posant «el mort viu» al cercador.  “Va d’una família desestructurada que està en un context de crisi econòmica, social i cultural. En aquest moment passa una cosa i entre la família maten al fill petit. Llavors aquell fill, per una raó desconeguda, torna a la vida i això fa que la família encara estigui pitjor. Aquest és el tret de sortida de la sèrie, i tota aquesta família que va molt malament i el poble, que també va molt malament, es tracta de veure com es desenvolupa. És el que ens agradaria poder explicar a tothom”.

La sèrie neix amb la intenció de tenir sis capítols per temporada, tot i que això dependrà del finançament. Per ara ho han finançat amb recursos propis i un projecte de micro-mecenatge a través de la plataforma Verkami. S’hi van gastar uns 4.000€, i els actors i l’equip ho va fer tot sense cobrar.

Captura de 2015-11-03 16:54:42Jordi Porcel ha explicat que esperen la Gala de lliurament dels Premis Ondas amb moltes ganes, i ha desvetllat un desig personal que es pot fer realitat gràcies a assistir a la cerimònia. Porcel: “Estem molt contents. I jo en tinc moltes ganes perquè li donen un premi a Rafael i si el veig per allà ja estaré content. Em fa molta gràcia aquest home, des de fa temps. M’agrada molt la música i té algunes cançons que m’agraden molt”.

Jordi Porcel té 30 anys, i els seus companys en tenen 23. Ja han acabat la carrera.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat