El Govern penja la bandera espanyola a l’Ajuntament, per imposició judicial

IMG-20170425-WA0008

Aquest migdia han aparegut tres banderes a un balcó de l’Ajuntament de Calella. Hi ha la senyera catalana, la bandera de la Unió Europea i la bandera espanyola. Al davant d’elles, a la barana del balcó, hi ha un cartell on diu, textualment, que “la bandera espanyola penja en aquest Ajuntament per imposició del Govern central i en compliment d’una sentència judicial”.

IMG-20170425-WA0009Les tres banderes estan situades al balcó esquerra de la façana, el que dóna a la sala de plens. L’espanyola és la que està situada més endins, i davant seu hi ha l’europea i la catalana. Recordem que des de Sant Jordi al balcó del mig hi ha un domàs a favor el Sí al referèndum per la Independència previst per aquest setembre a Catalunya, i a un dels màstils oficials hi ha una senyera, aquesta si de mida gran i proporcional respecte a les mides de la façana de la casa consistorial, i que va penjar l’ANC Calella per la INdependència i Calella Decideix Independència.

Aquesta mateixa fòrmula ha estat utilitzada en altres ajuntaments, com per exemple al d’Arenys de Munt, on governa Esquerra Republicana i el PSC.

IMG-20170425-WA0007De la col·locació d’aquestes tres banderes i del cartell que les acompanya en donarà explicacions demà a l’Info Migdia el tinent d’alcaldia d’Hisenda, Recursos interns, Territori i Obres Públiques, Jordi Sitjà.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat