La Creu Roja fa campanya de captació de socis a Calella

Els tècnics de la Creu Roja al vestíbul de l'Hospital de Calella
Els tècnics de la Creu Roja al vestíbul de l'Hospital de Calella

Tècnics i voluntaris de la Creu Roja fan aquests dies una campanya informativa i de captació de socis a dos punts de la ciutat. Al vestíbul de l’Hospital de Calella i a través d’una carpa instal·lada a la plaça de l’Església.

CREU ROJAEls tècnics donen a conèixer els diferents projectes socials que desenvolupen arreu del territori fent especial èmfasi també en els de la zona de l’Alt Maresme.

Toni Carrillo, un dels membres dels equips de Creu Roja Barcelona, ha explicat a l’Info Migdia que amb aquestes campanyes de captació de socis busquen suport econòmic per poder ser més influents a les seves zones d’actuació. Recorda que, entre altres, Creu Roja porta endavant projectes d’ajuda a la gent gran, a la infància i la joventut, als discapacitats o les dones maltractades.

Toni Carrillo ha volgut destacar que els projectes socials de la Creu Roja estan pensats per ajudar de manera puntual ja que posen a l’abast els instruments perquè les persones perquè puguin desenvolupar-se amb autonomia. Segons ell, defugen de la caritat.

Toni Carrillo recorda que les aportacions a entitats socials com la Creu Roja dedueixen a la declaració de la renda. La campanya de captació de socis de la Creu Roja s’allarga fins divendres.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Toni Carrillo.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Montse escrigué:

    Feu una tasca increïble! Agraïda de tenir gent jove que es preocupa per les causes agenes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *