El govern promet carrosses dels Reis renovades

L’Ajuntament ha aprovat destinar una part del pressupost municipal a donar una nova imatge al Nadal. Josep Grima, tinent d’alcaldia responsable de cultura, explica que les que hi ha actualment “ja estan amortitzades”. Durant aquests dies l’Ajuntament també té obert un formulari per rebre opinions sobre el darrer Nadal a la ciutat. Segons Grima, aquest Nadal s’ha apostat pels recursos propis i no s’han fet inversions en infraestructures.

Els reis de l’any vinent tindran carrosses renovades. L’Ajuntament ha aprovat destinar una partida de les inversions per donar una nova imatge de Nadal a Calella, amb material pel campament reial i fer que les carrosses dels reis siguin diferents. “Ja fa molts anys que traiem les mateixes carrosses de Reis i creiem que estan amortitzades”, ha explicat Josep Grima, tinent d’alcaldia responsable de l’àrea de cultura a Ràdio Calella TV. “No vull dir fer-les de zero perquè en un any no es poden canviar totes les carrosses de zero”, però “l’any vinent veurem unes carrosses diferents de les dels últims 15 anys”.

Els diners també està previst invertir-los en el campament reial. La gran novetat d’enguany i que es vol potenciar i consolidar de cara a un futur proper. Durant aquests dies, l’Ajuntament està recollint opinions sobre el Nadal a Calella a través d’un formulari per internet. Grima explica que les crítiques i opinions són ben rebudes i han de servir per millorar. Aquest Nadal ha sigut de canvis i d’inversió. Pel tinent d’alcaldia responsable de cultura aquesta és necessària per abaratir costos i optimitzar els recursos:

En aquest sentit, Grima explica que aquest Nadal s’han apostat pels recursos propis amb una novetat d’un arbre fet per la brigada i reutilitzar les bales de palla de la Fira. No s’han fet inversions en infraestructures, però sí en altres materials, com són els caramels i carbó de sucre. El seu cost ha sigut de 10.749 euros. Grima posa en relleu que són sense gluten i que cada cop els preus són més cars:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *