El Govern s’ho repensa i proposarà estendre la prohibició de fumar a totes les platges

Tal com ha pogut confirmar Ràdio Calella TV, finalment la proposta per prohibir fumar a la platja, evitant així burilles a la sorra i molèsties a la resta de persones...

Tal com ha pogut confirmar Ràdio Calella TV, finalment la proposta per prohibir fumar a la platja, evitant així burilles a la sorra i molèsties a la resta de persones usuàries, s’estendrà al conjunt del litoral.

L’ordenança municipal de Convivència ciutadana i Via pública, en l’article 66, inclourà un nou supòsit en el qual s’explicitarà que no es permetrà fumar “en les zones que no estiguin habilitades a l’efecte”. La intenció de l’executiu és que únicament es pugui consumir tabac als exteriors de les guinguetes de platja.

La modificació normativa que es porta a aprovació del Ple Municipal també va en la línia de permetre la circulació i l’estada d’animals domèstics durant els mesos de maig a octubre “en el lloc habilitat a l’efecte”. Això facilita l’obertura d’un espai per al lleure dels peluts, en un tram que encara no s’ha determinat.

La tercera proposta passa perquè es reculli normativament la prohibició de practicar la pesca recreativa amb canya o la pesca recreativa subaquàtica amb arpons a la platja de Les Roques.

La sessió extraordinària del Ple Municipal, convocat per aquest dijous 28 d’abril, arrencarà a les 17.30h i es podrà seguir en directe pels canals de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.