El govern vol posar ordre a les penjarelles de les botigues

L’última modificació de l’ordenança que regula l’ocupació de l’espai públic amb mercaderies i expositors comercials data del 2001 i el govern ha iniciat els treballs per modificar-la i posar-la al dia. Ho ha avançat la primera tinent d’Alcaldia de Promoció econòmica, Comerç i Consum, Cindy Rando, en una entrevista al programa LA CIUTAT. La voluntat és garantir una imatge endreçada de Calella.

Cindy Rando confia que es pugui iniciar la tramitació a principis d’any vinent.

Volem endreçar la ciutat i ja fa un temps estem treballant en la modificació de l’ordenança perquè no és un tema simple que es pugui fer d’un dia per l’altre. Esperem tenir-la a principis de l’any vinent. Hi haurà canvis en com s’han de posar els reclams, els cartells, o si es poden treure o no els articles al carrer. Tot això quedarà ordenat.

La normativa actual es va impulsar el 2001 i se’n va fer una modificació al cap de 8 anys. L’articulat no està disponible per a consultes al portal de transparència del web municipal.

La primera tinent d’Alcaldia ha protagonitzat l’entrevista del matinal LA CIUTAT, que ha arrencat temporada amb l’habitual roda d’entrevistes polítiques. Rando, que també és la titular de Turisme, ha fet balanç de la temporada afirmant que que els resultats han estat especialment bons entre els empresaris que han fet una aposta per la qualitat i han invertit per millorar la seva oferta. En els mateixos termes que s’expressava l’alcalde a principis de setmana.

No tots els empresaris turístics diuen que la temporada els ha anat malament. La veritat és que qui ha apostat pel seu establiment li ha anat millor la temporada. El sector turístic és molt competitiu i qui decideix invertir en el seu negoci, n’ha tret rendiment.

La portaveu del PSC ha explicat que els socis de govern han acordat limitar a una les seves intervencions en el ple municipal per no repetir argumentacions que allarguin la durada de les sessions. Amb tot, ha defensat que es mantingui l’actual periodicitat de les sessions plenàries, complint amb el que estableix la llei, segons ha recalcat.

Retret a la CUP per la denúncia que es barregen residus a la nau de Calella

“Ho desconeixíem”. La primera tinent d’Alcaldia ha reaccionat a les manifestacions del portaveu de la CUP, Albert Comas, que ha denunciat en diverses ocasions – l’última en seu plenària – que es barregen diferents fraccions de la brossa a la nau de Calella.

Cindy Rando li ha retret que no ho hagués posat abans en coneixement dels responsables municipals per evitar que es repeteixi aquesta pràctica, tal com assegura el regidor cupaire.

Em sap greu que no ho hagués comunicat abans al regidor Pla per no arribar a aquest extrem sense haver pogut fer cap acció. Amb tot, ja ha contactat amb l’empresa per demanar explicacions, i tan bon punt tingui la informació ho podrà aclarir.

A continuació podeu recuperar íntgrament l’entrevista a la primera tinent d’Alcaldia i portaveu del PSC, Cindy Rando:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *